Elektroco. van de Wenzhou Nieuw Blauw Hemel, Ltd

Het concentreren zich bij Stroomonderbreker de productie

Hoog - kwaliteitsmaterialen, professionele productie

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Wenzhou New Blue Sky Electrical Co.,Ltd

Van goede kwaliteit Industriële Typestroomonderbreker voor verkoop
Van goede kwaliteit Industriële Typestroomonderbreker voor verkoop
De nieuwe Blauwe Hemel is een stijfheidspartner. zij kunnen de kwaliteit en de snelle levering altijd houden. wij nodigden eens hun team uit om workshop uit te bezoeken. zij leren snel.

—— Greg Henk

De nieuwe Blauwe Hemel is een geruststellende leverancier. en de Nieuwe Blauwe Hemel komt onder Chinese vervangstukkenmakers duidelijk uit. I recommand hun team aan veel van mijn vrienden.

—— Alexander Kozhushko

Ik ben online Chatten Nu

Wenzhou New Blue Sky Electrical Co.,Ltd

1 2 3
Wenzhou New Blue Sky Electrical Co.,Ltd Wenzhou New Blue Sky Electrical Co.,Ltd Wenzhou New Blue Sky Electrical Co.,Ltd
RCCB WORKSHHOP Factor Testend LAB

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Wenzhou Nieuwe Blauwe Hemel
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 1000000-1200000
Opgericht Jaar : 1993
Export pct : 80% - 90%

  Het bedrijf is een Belangrijke Leverancier van Elektro in China, die in jaar van 1999 wordt opgericht, zich Specialiseert in LV Distributie & Motorcontrole, Inductrial Contros, Overvoltagebescherming, Schakelende apparaten en Andere apparaten, Vervaardigend, Werkend en Op de markt brengend in een Organisch Geheel. Sommige Onze Hoofd Hete Producten zijn als Miniatuurstroomonderbrekers, Gevormde Gevalstroomonderbrekers, Overblijvend Huidig Apparaat, MCB, RCD, RCBO, MCCB, Schommelingsbeschermer, Ac Schakelaars, Aanzet, Relais, enz.

 

  Ons Bedrijf investeert Grote Fonds en Hersenen aan Onderzoekproducten om de Vraag van de Markt te passen. Het Onderzoeksteam op hoog niveau, de Geavanceerde Apparaten en de Goede Wetenschappelijke Atmosfeer verzekeren de Stabiele en Betrouwbare Kwaliteit, zijn het grootste deel van Onze Producten met de Behoeften van CEI in overeenstemming, wordt EN, GB, BS, het hoofdzakelijk in het buitenland verkocht aan Elektrobedrijf en Distributiebedrijf in, zoals het UK, Brazilië, Mexico, Rusland, Benin, Nederland, Zuid-Afrika, Iran, Turkije, Thailand, Indonesië, etc.

 

  De opdracht van NBSe is: De „nadruk op de elektrische bescherming, dient elektro wereldwijd.“ en ons principe is „greepintegriteit, gestadig vordert, dient de wereld.“ wij proberen altijd ons beste om de beste diensten en de concurrerendste prijzen met hoogte aan te bieden - de kwaliteitsgoederen voor onze klant, het zijn de manier wij onze klanten en markt winnen.

 

  Nieuwe Blauwe Hemel Elec die meer dan 70 binnenlandse en internationale octrooien bezit; elk van onze stroomonderbrekers hebben CCC, CITIZENS BAND, Ce, EMC, TUV, ROHS, SNI, NOM en andere internationale gebiedende certificatie overgegaan. Onze producten gebruiken verbetering van structuur voor stroomonderbreker (met uitvindingsoctrooien); verhoogde scherp de mcb elektroprestaties en verminderen de kosten. Na jaren van R&D-het werk, zijn onze producten de leider op stroomonderbrekergebied geworden.

 

Contactgegevens
Wenzhou New Blue Sky Electrical Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Wendy Fang

Tel.: 86-577-67396222

Fax: 86-577-6739-5861

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)