aboutus

Wenzhou New Blue Sky Electrical Co.,Ltd

Wenzhou New Blue Sky Electrical Co.,Ltd Wenzhou New Blue Sky Electrical Co.,Ltd Wenzhou New Blue Sky Electrical Co.,Ltd
1 2 3
Type Business: Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Wenzhou Nieuwe Blauwe Hemel
Aantal werknemers: 100~200
Jaarlijkse omzet: 1000000-1200000
Opgericht Jaar: 1993
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

  Het bedrijf is een Belangrijke Leverancier van Elektro in China, die in jaar van 1999 wordt opgericht, zich Specialiseert in LV Distributie & Motorcontrole, Inductrial Contros, Overvoltagebescherming, Schakelende apparaten en Andere apparaten, Vervaardigend, Werkend en Op de markt brengend in een Organisch Geheel. Sommige Onze Hoofd Hete Producten zijn als Miniatuurstroomonderbrekers, Gevormde Gevalstroomonderbrekers, Overblijvend Huidig Apparaat, MCB, RCD, RCBO, MCCB, Schommelingsbeschermer, Ac Schakelaars, Aanzet, Relais, enz.

 

  Ons Bedrijf investeert Grote Fonds en Hersenen aan Onderzoekproducten om de Vraag van de Markt te passen. Het Onderzoeksteam op hoog niveau, de Geavanceerde Apparaten en de Goede Wetenschappelijke Atmosfeer verzekeren de Stabiele en Betrouwbare Kwaliteit, zijn het grootste deel van Onze Producten met de Behoeften van CEI in overeenstemming, wordt EN, GB, BS, het hoofdzakelijk in het buitenland verkocht aan Elektrobedrijf en Distributiebedrijf in, zoals het UK, Brazilië, Mexico, Rusland, Benin, Nederland, Zuid-Afrika, Iran, Turkije, Thailand, Indonesië, etc.

 

  De opdracht van NBSe is: De „nadruk op de elektrische bescherming, dient elektro wereldwijd.“ en ons principe is „greepintegriteit, gestadig vordert, dient de wereld.“ wij proberen altijd ons beste om de beste diensten en de concurrerendste prijzen met hoogte aan te bieden - de kwaliteitsgoederen voor onze klant, het zijn de manier wij onze klanten en markt winnen.

 

  Nieuwe Blauwe Hemel Elec die meer dan 70 binnenlandse en internationale octrooien bezit; elk van onze stroomonderbrekers hebben CCC, CITIZENS BAND, Ce, EMC, TUV, ROHS, SNI, NOM en andere internationale gebiedende certificatie overgegaan. Onze producten gebruiken verbetering van structuur voor stroomonderbreker (met uitvindingsoctrooien); verhoogde scherp de mcb elektroprestaties en verminderen de kosten. Na jaren van R&D-het werk, zijn onze producten de leider op stroomonderbrekergebied geworden.

 

China Wenzhou New Blue Sky Electrical Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

Opgericht in 1993, is Nieuw Blauw de Hemel Elektroco. van Wenzhou, Ltd (Vroeger de Hemel Elektroco., Ltd van Yueqing Blauw) gesitueerd in mooi Wuniu-Industrieterrein, Wenzhou-Stad bij de bank van Oujiang-Rivier; het is hoog en onderneming nieuw-technologie die zich professioneel, en productie miniatuurstroomonderbrekers en een overblijvende huidige stroomonderbreker onderzoeken ontwikkelen. Het bedrijf is toegekend eer zoals „van automobilisten-Rang Exportkrediet Onderneming“, „Gevorderde Onderneming“, „Steronderneming“, en „Octrooi Modelonderneming“ in opeenvolgende jaren. Momenteel, is het bedrijf overvloedig in financiële middelen en in technologieën geweest, bezittend meer dan 70 binnenlandse en internationale octrooien; het heeft meer dan 10.000 vierkante meters standaardworkshops. Het bedrijf stelt meer dan 150 mensen (25 technici en hogere ingenieur;) tewerk. Bovendien heeft het bedrijf een partij geavanceerde productieapparaten en nauwkeurige het ontdekken en inspectieinstrumenten opgesteld. Het vestigde het van de Technologieonderzoek en Ontwikkeling Centrum in 2005, dat als „het onderzoek en de ontwikkelingscentrum van de Ondernemingstechnologie van Zhejiang-Provincie“ en „onderneming van de Octrooidemonstratie in Zhejiang-Provincie“ door de Overheid van Mensen van Zhejiang-Provincie; is gemachtigd. het bezitten van sterke sterkte in technologieonderzoek en ontwikkeling.
In de loop van de afgelopen twee decennia, onder zijn verrichtingsfilosofie van „integriteit, zullen de innovatie, de concurrerende producten, en de eerlijke prijs“ en de productiefilosofie van „één valse stap een groot verschil“ maken, is het bedrijf een innovatieve ontwikkelingsweg bevorderend ondernemingen met wetenschap en technologie opgestapt, en de populariteit van het bedrijf en zijn producten is snel verbeterd. Wij bezitten goederenmanagementniveau, krachtige productiecapaciteit, en uitstekende productkwaliteit. Het bedrijf heeft unieke collectieve cultuursysteem en ISO9001 opgebouwd: 2000 Kwaliteitsbeheersysteem. Zijn producten hebben dergelijke certificatie zoals TUV, N-F, CITIZENS BAND, CCC, Ce, NSW, en SNI enz. overgegaan, die als „Aanbevelingsproducten voor Techniekbouw“ en „Aanbevelingsproducten voor Europese Unie“ door de Vereniging van China voor de Normalisatie van de Techniekbouw zijn gemachtigd.
In gezicht van economische globalisering, NBSe-striding het personeel vooruit de grote doelstelling om „breker de verwerkende onderneming van wereldklasse“ onder leiding van Huang Mingguang, de Raadsvoorzitter van het bedrijf tot stand te brengen.

Dienst

  Van het bedrijf wordt de bestaande het gedeponeerde handelsmerk, van NBSe, van OIC, van CNLT, van SENTEN, van SWITCHEL enz. Bedrijfproductie van Stroomonderbreker wijd gebruikt in elektrocondensatorgroep, distributieraad, en de eenheid van de motorcontrole. wegens strikte kwaliteitsbewaking en goede reputatie, zijn onze producten verkocht aan Zuidoost-Azië, Afrika, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika, Europa en andere landen en regio's.

Ons Team

  Wij hebben ook teugel-wijs om team, ontwerpteam en QC team te leiden, en kunnen klant leveren hun gewenste steekproef in de vroegste datum, uw orde schikken correct, strikt controle de de massaproduktiekwaliteit en levertijd, en de zaken laten regelmatig gaan!

 

  Met onze inspanningen van het ontwerpteam, heeft onze fabriek Milieuvriendelijke, bad & lichaamsvoordelen, Lichaamstherapie, Persoonlijke verzorging, de Reeks van de Badgift, Massager ontwikkeld, Microfiber die deze jaren, met inbegrip van duizenden verschillende stijl en materiële punten schoonmaken, die uw vraag kunnen volledig tevredenstellen.

 

 

China Wenzhou New Blue Sky Electrical Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens